Palvelut

Sinun näköisesi koti

Suunnitelman kulku

Sisustussuunnitelma alkaa aina asiakaskäynnillä. Asiakaskäynnillä kartoitetaan asiakkaan toiveet sekä väri- ja tyylimieltymykset, sekä aikataulu ja budjetti. Tapaamisen perusteella tehdään tarjous suunnitelmasta.

Suunnitelman sisältö riippuu asiakkaan tarpeista. Joskus asiakkaalle riittää pelkät tuotelistat mistä näkyy tuotteiden tarkemmat tiedot, koot, väri, ostopaikat, hinnat, sekä tarvittaessa lasketut menekit. Mutta usein suunnitelma sisältää 3D-kuvat jossa näkyy tilan muutokset, pintamateriaalit, huonekalut, valaisimet ja teksiiliehdotukset.

Lisäksi suunnitelma voi sisältää työpiirustukset ja ohjeet remontin tekijälle. Sekä mahdollisen remontin valvonnan ja työmaakäynnit. Yhteistyökumppaneideni kautta on mahdollista saada myös remontin toteutus.

Pintamateriaalisuunnitelma

Seinä-, katto- ja lattiapintojen väri- ja materiaalivalinnat

Kalustesuunnitelma

Uusien ja vanhojen irto- ja kiintokalusteiden valinnat ja niiden sijoittelu tilassa

Valaistussuunnitelma

Kiinto- ja irtovalaisinten valinnat ja niiden sijoittelu tilassa

Tekstiilisuunnitelma

Verhosuunnitelma sisältäen verhotangot ja selventävät piirustukset suunnitelmasta. Matot ja muut sisustustekstiilit.

Julkiset tilat

Julkisten tilojen suunnittelussa otetaan aina huomioon yrityksen toimiala ja yrityskuva. Suunnittelu kulkee käsi kädessä yrityksen brändin kanssa, jatkaen sitä mielikuvaa mitä yrityksestä haluaan viestiä asiakkaille. Jo pienellä "faceliftillä" saadaan paljon aikaan.
 

Myyntistailaus

Myyntistailauksella saat vauhtia asuntokauppoihin. Vuokratuotteilla valokuvat ovat houkuttelevempia ja myyntiaika pienenee. Kysy myös ministailausta.
 

Messut

Messuosasto on käyntikortti yritykseesi messuilla. Ammattilaisen suunnittelma osasto herättää mielenkiinnon ja erottuu muista näytteilleasettajista.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän. Ammattilaisen kanssa suunniteltu keittiö on toimiva ja kaikille toiminnoille on oma paikkansa.
 

Makuuhuone

Makuuhuoneessa tärkeää on yhdistää nukkuminen sekä säilytystilat. Tekstiilien valinnalla on suuri vaikutus makuuhuoneen viihtyvyyteen.
 

WC

Vessat ja kylpyhuoneet ovat yleensä asunnon ongelmakohtia. Pieneen tilaan tulisi mahduttaa paljon toimintoja. Ammattilaisen kanssa suunnitellussa tilassa on kaikille toiminnoille oma paikkansa.

Varataanko suunnitteluaika?

Ota yhteyttä niin kerron lisää eri vaihtoehdoista. Jo parin tunnin konsultoinnilla voimme saada ongelmakohtasi toimivaksi.