Sinulle suunniteltu

Sinun näköisesi

Sisustussuunnittelija SI

Erika Rentola-Björklund

Valmistuin sisustussuunnittelijaksi vuonna 2005 Halikon Käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta jonka jälkeen työskentelin pari vuotta Etelä-Ruotsissa Malmössä Sweco FFNS Arkkitehtitoimistossa.

Minut tunnetaan kodikkaista ja asiakaslähtöisistä sisustuksista. Vuonna 2008 Vaasassa järjestettiin Asuntomessut jossa sain olla mukana kahdella kohteellani. Toinen kohteeni valittiin vuoden suosikkikohteeksi, joka muistetaan edelleen.

Olen Sisustussuunnittelijat SI Ry:n jäsen, joka on valtakunnallinen kouluttautuneiden sisustussuunnitteljoiden yhdistys. Ammattitaitoisen suunnittelijan tunnistaa nimikkeen perässä olevasta SI-lyhenteestä.

Käyttämällä ammattitaitoista ja koulutettua sisustussuunnittelijaa apunasi säästyt monelta virheratkaisulta ja näin säästät aikaa ja rahaa. Autan tekemään tilasta toimivan, yhteinäisen ja harmoonisen kokonaisuuden.

Parasta työssäni on tyytyväiset asiakkaat jotka ottavat yhteyttä vuosi toisensa jälkeen. Nautin työstäni ja siitä kun saan toisen onnelliseksi työlläni.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, tehdään yhdessä sinun haaveista totta!


Sisustus e.r-b. Inredning

Sisustus e.r-b. Inredning on Sisustussuunnittelija Erika Rentola-Björklundin perustama sisustussuunnittelutoimisto. Toimisto on perustettu vuonna 2007. Toimistot sijatsevat Länsi-Rannikolla Vaasassa ja Kristiinankaupungissa, mutta toimita-alue on koko Suomi. Pohjoisin kohde on ollut Rovaniemellä ja eteläisin Helsingissä.

Yritys suunnittelee yksityisiä ja julkisia kohteita ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Jokainen projekti on erilainen ja suunnittelijan tehtävä on löytää juuri sinun näköiset ja tarpeittesi mukaiset ratkaisut.

Yhteistyökumppaneiden kautta onnistuu avaimet-käteen remontti suunnittelusta toteutukseen. Sekä rakenne- ja lupapiirustukset suunnitelmien mukaan.

3D-kuvat kohteesta auttavat hahmottamaan tilaa ja värejä.


Sisustus e.r-b. Inredning

Erika Rentola-Björklund

Sisustussuunnittelija SI

"Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2005. Asiakaslähtöisyys on avainsana sisustussuunnittelussa."